Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului World Line Care (worldlinecare.com).

Site-ul World Line Care (worldlinecare.com) este operat de societatea Luna Core Systems SRL, cu sediul in Str George Ranetti 2-8, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40 / 9170/2021, având Cod Unic de Înregistrare Fiscală 44332915.. Utilizarea site-ului, în scop informativ sau comercial, (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului World Line Care (worldlinecare.com) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Garanția produselor

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie de conformitate conform legii 449/2003. Pentru toate produsele care beneficiaza de garantie (produsele de folosinta indelungata) veti primi certificat de garantie la livrarea produsului. Certificatul de garantie, imprimat pe hartie, va insoti produsul in momentul livrarii sau va fi generat pe orice alt suport durabil si poate fi trimis cumparatorului pe adresa de email. Certificatul de garantie contine elementele de identificare a produsului, termenul de garanţie, durata medie de utilizare, modalitatile de asigurare a garanţiei - intreţinere, reparare, inlocuire si termenul de realizare a acestora, inclusiv denumirea si adresa vânzătorului şi ale unităţilor specializate de service care vor asigura reparatia produsului. In cazul in care un produs pe care l-ati achizionat de la noi prezinta defectiuni in timpul garantiei comerciale va rugam sa ne informati despre aceasta situatie la adresa de email office@worldlinecare.com. In urma primirii informarii dumneavoastra noi va vom contacta pentru a stabili modul de remediere a situatiei reclamate.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si World Line Care (worldlinecare.com) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, precum si de celelalte prevederi legislative in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul World Line Care (worldlinecare.com) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Luna Core Systems SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora. Luna Core Systems nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul worldlinecare.com și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" și "atât cât sunt disponibile" fără garanții de nici un fel.
Luna Core Systems SRL nu oferă nici o garanție, nici în mod expres și nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea Luna Core Systems SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele worldlinecare.com sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. World Line Care (worldlinecare.com) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. World Line Care (worldlinecare.com) nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului World Line Care (worldlinecare.com), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii World Line Care (worldlinecare.com) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Dacă Clientul este profesionist în sensul Codului Civil, persoană juridică de drept public sau orice entitate de drept public sau privat cu sau fără scop lucrativ (denumit în continuare „profesionist”), se stabilește sediul Luna Core Systems SRL ca loc de executare a prestației și a eventualelor pretenții de executare. Instanța exclusivă este cea competentă pentru sectorul 6 al Municipiului Bucuresti, în măsura în care Clientul este profesionist. Luna Core Systems SRL își rezervă totuși dreptul de a depune cereri la instanța competentă a profesionistului.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul World Line Care (worldlinecare.com) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului World Line Care (worldlinecare.com) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Accesul la site

Societatea Luna Core Systems SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Luna Core Systems SRL, fara acordul scris al acesteia.

Comentarii, comunicări și alte date/informații

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să trimită e- cards, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viață privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

Luna Core Systems SRL are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. Luna Core Systems SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății Luna Core Systems SRL și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, companiei Luna Core Systems SRL și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Luna Core Systems SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului World Line Care (worldlinecare.com).

Parteneri

Luna Core Systems SRL are contracte de revanzare (re-seller) cu reprezentanți importanți ai produselor prezente în magazinul nostru  online. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii și despre orice alte nelămuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului mărcii respective sau importatorului din România. Declinarea responsabilității Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Luna Core Systems SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către furnizorii fiecărei mărci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, nunată, accesorii, aspect etc.). Luna Core Systems SRL intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si  ace eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Luna Core Systems SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, Luna Core Systems SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. Clientul va fi notificat în intervalul timpului de procesare mediu al unei comenzi (2 zile lucrătoare) dacă din cauza indisponibilității stocului unui produs timpul de livrare se prelungește sau comanda nu poate fi onorată. Clientului i se va debloca suma blocată pe card pentru respectiva comanda. Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia. Orice reclamație privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusă la cunoștință companiei în termen legal pentru soluționarea problemei sesizate de client, la adresa de email office@worldlinecare.com. Toate produsele (când este cazul) sunt însoțite de prospect emis de producător. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de Luna Core Systems SRL, dar nu și alte despăgubiri. Luna Core Systems SRL condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Valoarea maximă a obligațiilor companiei Luna Core Systems SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de către Luna Core Systems SRL de la acest client.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Odată cu lansarea comenzii și achiziționarea produselor, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, sau nu v-ati edificat in sectiunea noastra de Intrebari frecvente (https://www.worldlinecare.com/info/faq), valoarea acestora fiind aceeași cu cea a unui contract valabil încheiat.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com