44%

Set îngrijire scalp post-operator implantului de păr

Kmax
26999 RON (TVA inclus) 48400 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Kmax
Discount pe cantitate
Cantitate: 2+ 3+ 5+
Discount: 5% 7.5% 10%

Descriere

Set complet specific de produse pentru transplantul de păr post-chirurgical.
Kmax Healing Transplant Hair Transplant Surgery Kit este primul set de produse special formulat pentru a avea grijă de păr și scalp în faza delicată și importantă post-operatorie a unei sesiuni de transplant de păr.
Produsele sunt testate dermatologic și fabricate în Italia în conformitate cu cele mai riguroase standarde de calitate.

  Cum actioneaza:

  • Cercetarea din spatele produselor care alcătuiesc trusa a început de la necesitatea a numeroși chirurgi, în căutarea unui kit pentru a furniza pacientului în faza delicată și foarte importantă imediat post-chirurgicală și în săptămânile următoare ședinței de transplant.
  • În acest timp, este imperativ să liniștiți și să curățați ușor scalpul pentru a evita detașarea mecanică și timpurie a cheagurilor (cruste) formate în timpul intervenției chirurgicale.
  • Acțiunea hidratantă, antiinflamatoare și emolientă a ingredientelor utilizate în formularea produselor facilitează detașarea fiziologică a acestora și ajută în același timp la regenerarea celulară.


  Mod de utilizare:

  Șampon sub formă de spumă post-chirurgical pentru transplant de păr

  Udați părul și scalpul, șamponul Kmax Healing Hair Transplant post-chirurgical Foamer, datorită Foamerului de pompare, oferă o spumă moale care poate fi utilizată direct pentru o curățare delicată a scalpului evitând cât mai mult posibil traume mecanice ale unităților foliculare abia implantat.
  Masați ușor și lăsați 2-3 minute pentru a facilita acțiunea ingredientelor active conținute în el, apoi clătiți bine cu apă caldă.
  Formularea sa este concepută pentru spălarea frecventă și, prin urmare, poate fi utilizată zilnic pentru igiena adecvată a scalpului și a părului.


  Ulei lenitiv post-chirurgie pentru transplant de păr
  Se recomandă aplicarea Kmax Healing Transplant Hair Hair Post-Surgery Lenitive Oil prin nebulizatorul la îndemână în zonele implicate în transplantul de păr, distribuind produsul ușor cu vârful degetelor.
  Produsul nu trebuie clătit, ci lăsat să se absoarbă.

  Șampon delicat de curățare post-chirurgical pentru transplant de păr

  Udați părul și scalpul, aplicați o cantitate adecvată de șampon de curătare hidratant post-chirurgical Kmax Healing Transplant de păr, masați ușor până se obține o spumă moale și abundentă.
  Lăsați să acționeze 2-3 minute pentru a facilita acțiunea ingredientelor active din interior. În cele din urmă, clătiți bine cu apă caldă.
  Formularea sa este concepută pentru spălarea frecventă și, prin urmare, poate fi utilizată zilnic pentru igiena adecvată a scalpului și a părului.


  Supliment de activare a foliculului post-chirurgical pentru transplant de păr

  Se recomandă să luați 2 comprimate pe zi, cu multă apă.
  Suplimentele nu sunt menite să înlocuiască o dietă variată și echilibrată pentru un stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de sursele de căldură.


  Citiți cu atenție avertismentele:

  A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub trei ani. Nu depășiți doza zilnică recomandată.


  Ingrediente active:

  • Gel de Aloe Vera: îndeplinește o funcție importantă de hidratare, regenerare și calmare atât pe scalp, cât și pe păr
  • Procapil: complex patentat care conține peptida Biotinoil Tripeptid-1, obținut din acid oleanolic și apigenină, important pentru ancorarea rădăcinilor părului și promovarea activității keratinocitelor.
  • Proteine ​​din grâu: Proteine ​​și aminoacizi din grâu. Acestea au funcții importante de condiționare prin returnarea materialului esențial din care sunt realizate arborelui părului.
  • Vitamina E: vitamina solubila in apa cu puternice proprietati antioxidante, calmante, vindecatoare si elasticizante.
  • Extract de mușețel: extract vegetal cu acțiune decongestionantă, antiînroșire și calmantă.
  • Apa de nucă de cocos: reprezintă o sursă importantă de hidratare, deoarece este în mod natural foarte bogată în minerale, oligoelemente și vitamine.
  • L-Cistină: aminoacidul de sulf joacă un rol extrem de important în sinteza proteinelor de keratină și, prin urmare, în sănătatea și creșterea apendicelor pielii, cum ar fi părul, unghiile și epiderma. Util pentru creșterea vitezei de creștere și a rezistenței părului.
  • Vitamina C: este o vitamină solubilă în apă cu nenumărate funcții și deosebit de prețioasă pentru bunăstarea întregului organism, deoarece este un cofactor indispensabil în numeroase reacții enzimatice și în promovarea sintezei endogene a colagenului.


  Set complet pentru fiecare nevoie imediată după operație.
  Formulat cu contribuția chirurgilor cu peste douăzeci de ani de experiență în transplantul de păr.
  Testat dermatologic, fabricat în Italia.  Detalii

  Greutate
  0.05 kg
  Brand
  Pentru
  Bărbați, Femei
  Taguri

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review