60%

Săpun pentru barbă Partawa Saippuwa

Partawa
3900 RON (TVA inclus) 9900 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Partawa
Discount pe cantitate
Cantitate: 2+ 3+ 5+
Discount: 5% 7.5% 10%
Disponibil in stoc

Descriere

SAIPPUWA este un săpun hrănitor făcut pentru bărbierit, spălarea bărbii și îngrijirea pielii - pentru față și corp. Uleiurile de nucă de cocos și jojoba combinate cu sarea de curățare de himalaya, înmoaie și îngrijesc pielea și au grijă de pielea. Săpunul are un miros de vară!  Spuma bogată conține argilă betonitică și permite bărbierirea fină, fără iritare.

Aceasta este o opțiune ecologică pentru cremele de ras! Toate ingredientele săpunului sunt biodegradabile și puteți arde sau recicla ambalajul de carton. Fără deșeuri de plastic.

Ingrediente: Cocoat de sodiu, unt de shea, castorat de sodiu, jojobat de sodiu, semințe de floarea-soarelui de sodiu, rapiță de sodiu, cornat de sodiu, apă, glicerină, extract de frunze de rosmarinus officinalis, montmorillonit (grad cosmetic), clorură de sodiu, beta-caroten, tocoferol, CI 77491, ulei de fruct de juniperus communis, ulei de frunze de pinus sylvestris, extract de floare de jasminum officinale.

Păstrați săpunul la temperatura camerei și acoperit de lumina directă a soarelui. Folosiți săpunul cu mâinile umede pentru barbă sau piele. Nu răspândiți săpunul la ochi, mucoasă sau răni. Dacă observați reacții alergice, opriți imediat utilizarea.

Produsul se conservă la 18 luni de la prima deschidere.

Detalii

Greutate
0.1 kg
Brand
Pentru
Bărbați

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review