66%

Gel de păr pentru fixare Kmax - Negru

Kmax
5000 RON (TVA inclus) 14975 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Kmax
Discount pe cantitate
Cantitate: 2+ 3+ 5+
Discount: 5% 7.5% 10%

Descriere

Gel de păr cu o formulă inovatoare pentru a oferi chiar și celor cu păr fin sau subțire un stil impecabil și un aspect de păr des.
Revoluția este dată de formula sa, îmbogățită cu microfibre din cheratină care se atașează electrostatic de firul de păr, creând astfel un efect instant de umplere, ideal pentru a masca zonele cu păr subțiat și zonele goale. Nu conține vopsele chimice, culoarea fiind dată exclusiv de prezența microfibrelor naturale de cheratină. Formulă bazată pe apă, hidratează și crează un look natural iar ingredientele active protejează, menține și hrănește firul de păr, făcându-l un produs ideal pentru utilizarea zilnică.


Cum acționează:

  • Gel revoluționar cu microfibre de cheratină naturală;
  • Efect de umplere pentru a ascunde părul subțiat, zonele cu păr rar și părul alb sau nevopsit;
  • Oferă volum look-ului tău;
  • Fără vopsele chimice.


Recomandat pentru:

  • Bărbații și femeile care își doresc un look plăcut.Mod de utilizare:

  • Gelul de păr pentru fixare Kmax poate fi aplicat ca un gel de păr obișnuit.
  • Aplicați pe părul curat, uscat sau umed. Lăsați-l să se usuce natural sau folosiți un uscător de păr și pieptănați ușor pentru a răspândi gelul uniform. Dacă este necesar, repetați aceeași procedură numai pe zonele goale sau cu păr rar.
  • Pentru un efect mai intens, utilizați gelul în combinație cu fibrele de păr Kmax: aplicați mai întâi gelul pentru a defini coafarea și obțineți un prim efect de volum, lăsați-l să se usuce și apoi aplicați fibrele de păr pe zonele cele mai goale care necesită o umplere mai intensă.


Rezultate:
 

 

Ingrediente: Apă, Cheratină, PVP, Parfum, Fenoxietanol, Trietanolamină, Etilhexilglicerină, Cumarină, Alfa-izometil iononă, Butilfenil metilpropional, Linalool, Hidroxicitronelal.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review