26%

Balsam pentru regenerarea părului fără clătire Kmax 100ml

Kmax
5499 RON (TVA inclus) 7475 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Kmax
Discount pe cantitate
Cantitate: 2+ 3+ 5+
Discount: 5% 7.5% 10%

Descriere

Balsamul pentru regenerarea părului fără clătire este noul balsam fără clătire al liniei de produse Kmax, de stimulare a creșterii părului, cu o acțiune dublă: stimulează creșterea părului și îl protejează de factorii externi dăunători cum ar fi poluarea, soarele, etc.

Acest produs vine în completarea tratamentelor specifice împotriva căderii părului și ajută la regenerarea părului.


Cum acționează:

  • Balsam 2-în-1, fără clătire,  protejează și stimulează creșterea sănătoasă a firelor de păr.
  • Îngroașă și hidratează părul deteriorat.
  • Potrivit pentru părul uscat și încurcat.


Recomandat pentru:

  • Bărbații și femeile care doresc să stimuleze creșterea părului și să prevină căderea acestuia.

Mod de utilizare:

Agitați sticla de balsam pentru regenerarea părului fără clătire Kmax. Pe părul umed, după șamponare, pulverizați fără a exagera cu cantitatea aplicată (4/8 spray-uri). Masați ușor cu ajutorul vârfurilor degetelor pentru a distribui produsul uniform. Produsul nu trebuie clătit.

Continuați cu procesul obișnuit, cum ar fi uscarea sau coafarea.

Evitați contactul cu ochii! În caz de contactul accidental cu ochii, clătiți imediat.


Ingrediente active:

  • Aloe vera: gelul său, bine cunoscut și folosit încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale terapeutice și antiinflamatorii hrănește părul și de asemenea, hrănește și detoxifică pielea scalpului.
  • Triaminodilul are o puternică acțiune stimulatoare asupra creșterii naturale a părului. Structura sa moleculară este foarte asemănătoare cu Minoxidil, unul dintre cele mai renumite medicamente pentru tratamentul cheliei masculine și a stimulării creșterii părului.
  • Acidul azelaic este un ingredient prezent în mod natural în grâu și secară. Este adesea utilizat în terapia acneei și s-a dovedit foarte bun pentru sănătatea părului.
  • Procapil este un complex brevetat care conține peptida Biotinoil Tripeptid-1. Este bine cunoscut pentru proprietățile sale stimulatoare în procesul de creștere a părului.
  • 18 Acid gliciretic beta este un acid organic care se extrage din lemn dulce. Are o puternică acțiune antiinflamatoare, similară cu cea exercitată de steroizi. Această proprietate îi permite să scadă nivelurile de cortizol, hormonul stresului implicat în căderea părului.


Ingrediente: Apă, Cyclopentasiloxan, Aloe barbadensis, Clorură de dicetildimoniu, Poliquaternium-7, Parfum, Dimeticonă, Fenil trimeticonă, Fenoxietanol, Proteină de grâu hidrolizată, Butilenglicol, PPG-26-butet-26, PEG-40 Hidrogen Ulei de ricin, Apigenină, Acid oleanolic, Biotinoil tripeptidă-1, Proteină de grâu hidrolizată, Oxid de pirolidinil diaminopirimidină, Acid azelaic, Acid gliciretinic, Beta-sitosterol, Genisteină, Cafeină, Salicilat de sodiu, Sulfat de zinc, Glicerol, Piroxil sorbat, Benzoat de sodiu, Limonen, Linalool, Cumarină, Alfa-izometil iononă, Butilfenil metilpropional, Hidroxicitronelal.

Detalii

Categorii
Brand
Volum recipient
100 ml
Pentru
Bărbați, Femei

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review