59%

Balsam pentru barbă Partawa HOITAWA 100 ml

Partawa
5900 RON (TVA inclus) 14500 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Partawa
Discount pe cantitate
Cantitate: 2+ 3+ 5+
Discount: 5% 7.5% 10%
Disponibil in stoc

Descriere

Acest balsam va avea cu adevărat grijă de fiecare păr! Noul balsam pentru barbă și păr de la Partawa, Hoitawa, vă va hrăni și înmuia barba și părul - va fi cel mai bun prieten la duș. Mirosul lui Hoitawa se aseamănă cu familia noastră de produse Midnight Sun și are note de iasomie, ienupăr și pin. Uleiul de argan dă efectul hrănitor. Balsamul se vinde in sticle de aluminiu de 100 ml si este foarte rezistent! Balsamul este produs pentru Partawa de Flow Costemics din Riihimäki, Finlanda. Odată ce comandați, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre.

Utilizare: Spălați balsamul pe barbă și/sau păr la duș. Două opțiuni - 1. lăsați balsamul pe barba/părul umed după duș pentru un efect de hrănire mai profund 2. spălați balsamul după câteva minute.

Ingrediente / 100 ml: aqua, alcool de brassica, ulei de sâmburi de argania spinosa, alcool cetilic, glicerină, ulei de semințe de simmondsia chinensis, ulei de semințe de ribes nigrum, esilat de valinat de brassicil, oleat de gliceril pca, alcool benzilic, extract de frunze de pinus sylvestris, ulei de frunze de pinus sylvestris, ulei de juviper communis. Ulei de semințe de helianthus annuus, extract de flori de jasminum grandiflorum, acid dehidroacetic, acid fitic, extract de frunze de rosmarinus officinalis (limonen, linalol, eugenol, benzoat de benzii).

Păstrați produsul la temperatura camerei ferit de lumina directă a soarelui.

Utilizare: spălați barbă sau părul în timp ce vă spălați. Nu răspândiți balsamul pe ochi, mucoasă sau răni. Nu este pentru copii.

Dacă observați orice reacție alergică, opriți imediat utilizarea.

Produsul se conserva la 6 luni de la prima deschidere.

Detalii

Greutate
0.15 kg
Brand
Volum recipient
100 ml
Pentru
Bărbați

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review